Kakelimporten har kommit att bli ett av de största agenturföretagen inom kakel och klinker i Skandinavien. Efter många lyckade år tillsammans med våra kunder och våra Italienska leverantörer har vi blivit ledande i branschen. Kakelimporten sköter förmedling av Italienskt byggkeramiskt material samt kompletta våtrumssystem med tillhörande verktyg och tillbehör. Detta sker direkt via fabrik utefter kundens behov för den svenska, norska och finska marknaden.

Vi på Kakelimporten fungerar som de Italienska fabrikernas representant och tillhandahåller utbildningar, marknadsmaterial, logistiksupport samt en servicegrad överträffande övriga aktörer på marknaden. Vi samarbetar med flera italienska fabriker inom kakel och klinker för att du ska hitta det som passar just dig. För oss är det självklart att erbjuda dig som kund ett sortiment som båda är aktuellt och samtidigt håller högsta kvalité. Det är en konst att hitta rätt kombination av kvalitet, aktuell design och pris. Vi hjälper dig hitta rätt balans mellan dessa komponenter. Våra produkter visas ofta i inredningstidningar och tv-program. Som kund kan du alltid vända dig till oss för inspiration och designförslag, exempelvis för demonstrationsmontrar eller förslag till slutkund.

Vi på Kakelimporten har tillsammans över 40 års samlad erfarenhet av den keramiska branschen. Vi har även ledande teknisk kompetens när det gäller teknisk byggkeramik, fäst – och fogmassor.


Vi på Kakelimporten

 
rickard.png

Rickard Olsson

MANAGING DIRECTOR

rickard@kakelimporten.se
+46 70-852 11 00

erik.png

Erik Renholm

SALES & PURCHASE MANAGER

erik@kakelimporten.se
+46 70-852 11 21

vitalina.png

Vitalina Tormoz

ACCOUNTING

vitalina@kakelimporten.se
+46 8-765 16 10